27.02.2021 06:55
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: По темата ,че почти винаги ти трябва помощник  (Прочетена 2387 пъти)
Windflow
Духовит
**
Публикации: 127


Най-красивия кайт ...


« -: 20.04.2010 16:22 »

Тези клипчета може да улеснят малко напредналите кайтисти и може би даже да им даде някои други добри номера за улесниние :D http://www.youtube.com/watch?v=8PxsbXG5rFY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=OUJUAT8Tx9w&NR=1 При вдигането на кайта нямам пробмени никакви :1: нооо приземяването нещо ми куца :D
Online

Аз съм от тези лудите където почти всичко са готови да направят за Адреналин xD !
bgkite
Полъх
*
Публикации: 5WWW
« Отговор #1 -: 13.07.2010 10:31 »

Ами за призимяването винаги(когато няма кой да ме хване) ползвам сейфти системата. Почти няма какво да се обърка, а и линиите се оплитата минимално. Проблема разбйра се е да има достатъчно широко свободно постранство да падне крилото.
Online

pacy-kite-stz
Полъх
*
Публикации: 6« Отговор #2 -: 27.06.2011 10:12 »

Това не е добър вариант за self launching. Изисква много място, а и кайта се сурне по пясъка, недай си боже да има и тръни или друго по плажа. Най- лесно става като кайта се сложи в позиция за излитане единят край се подгъва и отгоре се напрупва достатъчно количество пясък за да не литне докато отидете до бара. След това се закачате на бара и при по - ряско дръпване пясъка се маха и кайта лита. Само не го правете с голямо количество мокър пясък, че не ще да се махне лесно и започва да ходи към пауръ зоната.
Online

Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: