lubo
|
 |
« Отговор #60 -: 28.09.2010 18:33 » |
|
за сега изчезна и спирта :shock:Междух ушите май имам бая място 
|
|
|
|
bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l. sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
|
|
|
Venelin
|
 |
« Отговор #61 -: 28.09.2010 18:49 » |
|
|
|
|
|
"Do or do not. There is no try."
Board: Fanatic Shark 145 l. Sails: 8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free Skills: Freeride Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
|
|
|
valko
|
 |
« Отговор #62 -: 06.10.2010 11:19 » |
|
за сега изчезна и спирта :shock:Междух ушите май имам бая място  Между ушите и леко долу се намира устата ти там ли сипваш  за да изчезва 
|
|
|
|
Boards : Fanatic Bee 117l , Naish Enduro 106l Sails : Loft freerace 5.3m2 , Loft 360 free 6.5m2 , Neil Pride combat 5.0m2
|
|
|
lubo
|
 |
« Отговор #63 -: 06.10.2010 11:38 » |
|
Организмът ми така е привикнал на спирт,че на количества под 200-300гр. въобще не реагира :lol:Майтапа настрана,обаче рецептата на Венелин е безотказна,явно първият път не го бях направил както трябва.Сърдечни благодарности Вен 
|
|
|
|
bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l. sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
|
|
|
lukcheto
|
 |
« Отговор #64 -: 06.10.2010 13:21 » |
|
(ще пробва с ракиен мехлем локално, да видим ще изчезне ли)  * lukcheto си ходи още с подут от вероятно счупване безимен пръст на крака.... (посрещнат при засилка за мушкане в налъма), колко познато,а?! ПП Ако в градския транспорт някой ви скочи на бой само защото лекинко сте го настъпили по крака....да знаете на какво може да се дължи  Аз в транспорта скоро няма се кача пак, по-добре пеша, а и обущата все още мога си нахлузя(въпреки подутинката), както и гумените ботуши 
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride"  ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
glum
Полъх

Публикации: 91
|
 |
« Отговор #65 -: 07.10.2010 21:37 » |
|
По време на днешното каране си спретнах една полу човка, в смисъл че почти не си отлепих краката от дъската и лекичко хлътнах във водата до носа на сърф. В резултат на това обаче нещо стана на левия ми крак. Карах още около 1:30 като постоянно чувствах нещо като лек гъдел или сърбеж в свивката зад коляното. Усещането е доста неприятно и не изчезва, сякъш ме лазят някъкви дребни насекоми. Като за капак сритах и налъма и пръста до кутрето ме понаболява. Както и да е, той по малко ме притеснява, случвало се е, но това на свивката ме плаши. Познато ли е на някой и знае ли лек или процедура и главно серьозно ли е? Предварително благодаря.
|
|
|
|
|
|
|
Gaitan
Полъх

Публикации: 69
|
 |
« Отговор #66 -: 11.11.2010 23:10 » |
|
За възпаления на ушите съм чувал за един стар номер на гмуркачите и водолазите - капват по капка зехтин в ушите преди гмуркане. Това пречило да се изсушава тъпанчето, кото води до възпаления. (Но аз не съм го пробвал, защото не ми се е случвало да имам болки в ушите)
|
|
|
|
Exocet X-wave 103, Fanatic Falcon 90 145 l, Simmer X-flex 4.0, 5.3, Gaastra Poison 6.2, Neilpryde 7.4,
|
|
|
SHMIT
|
 |
« Отговор #67 -: 12.11.2010 22:08 » |
|
Като човек който е претърпявал и преодолявал множество травми и обиколил повечето спортни доктори (с много от тях сме на малко име). Започнал темата "купувам ново коляно" във форума на БАССЕС която току що проверих, има феноменакните 1 413 000 разглеждания. Ходенето при обикновенни доктори е безмислено. Спортистите трябва да ходят при спортни доктори. Та аз в онази тема от години не пиша, но на Вас, тук, бих ви препоръчам добър спортен доктор. д-р. Максим Загоров. Хирург специализирал и посветил се на спортните травми. Д-р Максо е много запален сърфист, кайтист и скиор. Ще ви разбере проблема и ще Ви объре специално внимание тъй като е съпричастен към проблемите Ви. Д-р Загоров е "Личният" спортен доктор на БАССЕС. Спокойно може да му кажете че Шмит ви го е препоръчал! Ремонтирал е доста мои приятели, спортисти и всички са изключително доволни.
д-р. Максим Загоров - 0887 859 567
Доктора ми е задължен, така че името ми играе роля пред него и не се притеснявайте да се възползвате. Успех на всички контузени и бързо възстановяване.
|
|
|
|
|
|
|
SHMIT
|
 |
« Отговор #68 -: 12.11.2010 22:43 » |
|
Сетих се и друго. Аз доста често имам проблеми със схващания в раменете и болки в кръста. По този повд ползвам спортен масажист- Милен Данков. Д-р Данков ме "Оправя" натискайки ми разни точки които активират възпаленото място комбинирано с дълбок спортен масаж ефекта е божествен. Най-хубавото е, че връщайки се от Острова или от ски, се обаждам на д-р Данков и си записвам часа. Пристигайки в София , или отивам в салона или той идва в нас, разпъва масажната маса и ми прави един час кеф ( За масажен кеф става въпрос) Милен Данков - 0884 650 292 При него също спокойно може да спекулирате с името Shmit Цените му са неприлично ниски и идва на място когато е необходимо (когато те мързи) С Иво Чеширов го ползваме от доста време и сме много доволни
|
|
|
|
|
|
|
windsurf81
Полъх

Публикации: 5
|
 |
« Отговор #69 -: 05.08.2011 16:59 » |
|
Като човек който е претърпявал и преодолявал множество травми и обиколил повечето спортни доктори (с много от тях сме на малко име). Започнал темата "купувам ново коляно" във форума на БАССЕС която току що проверих, има феноменакните 1 413 000 разглеждания. Ходенето при обикновенни доктори е безмислено. Спортистите трябва да ходят при спортни доктори. Та аз в онази тема от години не пиша, но на Вас, тук, бих ви препоръчам добър спортен доктор. д-р. Максим Загоров. Хирург специализирал и посветил се на спортните травми. Д-р Максо е много запален сърфист, кайтист и скиор. Ще ви разбере проблема и ще Ви объре специално внимание тъй като е съпричастен към проблемите Ви. Д-р Загоров е "Личният" спортен доктор на БАССЕС. Спокойно може да му кажете че Шмит ви го е препоръчал! Ремонтирал е доста мои приятели, спортисти и всички са изключително доволни.
д-р. Максим Загоров - 0887 859 567
Доктора ми е задължен, така че името ми играе роля пред него и не се притеснявайте да се възползвате. Успех на всички контузени и бързо възстановяване.
Доктор Загоров асистира на операцията ми юни месец в Света София - предна кръсна връзка и два минискуса бяха заминали. Там наистина са добри за спортни контузии 
|
|
|
|
|
|
|
Rincewind
|
 |
« Отговор #70 -: 13.09.2011 14:28 » |
|
Аз от последното каране май съм с едно ребро назад. Както винаги най-лошото падане беше на първия тегел, когато още не знаех къде се намирам. Отгоре на всичкото бях влязъл с шапка, която се опитваше да ми падне и в крайна сметка стана причина за човката. Опитах се да счупя гика с гърди, добре че бях с жилетка. Заболя ме, но след това карах поне 4 часа. На следващата сутрин (събота) стана доста зле, а последната нощ не съм спал от болка - просто не мога да се наместя, така че да не ме боли като дишам. Днес мисля да отида да се снимам. Някой имал ли е подобни терзания? Възможно ли е да е счупено, при положение, че карах цял ден почти без да го усещам? Нямам синини и подуто. Само ме боли като дишам и при определени движения. Междо другото всякакви препоръки за обезболяващи са добре дошли.
|
|
|
|
Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект
|
|
|
lukcheto
|
 |
« Отговор #71 -: 13.09.2011 14:52 » |
|
Аз от последното каране май съм с едно ребро назад. Да, възможно е, пукнал си го  Симптомите са същите каквито аз имах миналата година след един уейвпот в който се метнах без протекторна жилетка  За съжаление няма какво да се направи особено, освен покой (станалото, станало, кеф цена няма!) и да изчакаш 40дни да зарастне  Много е кофти положението когато дойде време да се спи, особено в началото (или пък ако искаш да викнеш на някой във водата), но това е положението. Аз умирах от болка като легнех по гръб, като говорех, неже ли да се смея Да те предупредя, че след като се калцира, според зависи къде е пукнатото, се поавява едно топче. При мен то се появи на гърба и беше доста притеснително на вид за някакъв период от време (не чак толкова кратък!), помоему топчето натискаше и някакъв нерв защото на моменти изтръпваше, но лек и затова има : стреч, среща с терапевт който да затопли и кръвоснабди мястото един - два пъти и ще си чисто като нов  Аз лично карах яко на обезболяващи като стана инцидента защото имах ученици във водата и се налагаше да им давам наставления, поради тази причина обезболяващото Advil свърши работа, иначе беше нетърпимо... Пожелавам ти бързо зарастване и на вода, че прогнозите предстоят! 
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride"  ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
Rincewind
|
 |
« Отговор #72 -: 13.09.2011 17:09 » |
|
Мерси за пожеланието  Дано да съм в състояние да намажа още поне 1-2 карания тази есен  Иначе току-що си направих рентгенография и се оказа, че има много лека фрактурка, която аз така и не успях да видя. Рентгеноложката казала да не карам това дето съм карал (по време на падането) за около месец  и това е. Дано да се спи тази нощ. Явно трябва да се разгрява по-добре и да се внимава, особено в началото на играта.
|
|
|
|
Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект
|
|
|
Юли
|
 |
« Отговор #73 -: 14.09.2011 01:58 » |
|
За съжаление загрявката не пази ребрата, но е задължителна за предпазване от травми. След седмица ще намалее болката, до месец няма да усещаш нищо.... 
|
|
|
|
Аз съм легенда  Sails: LoftSails PureLip 4.2, PureLip 4.7, 4Wave 5.4, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5. Envy 12
|
|
|
vandal
|
 |
« Отговор #74 -: 18.09.2011 21:47 » |
|
почти всяка седмица имам по нещо ново...крака, колена, стави, натъртвания и какво ли не още....да чукам на дърво, нищо по-сериозно.
Имам нещо на ръката...дори не знам кога и как. Дясната ръка, от горната страна на лакътя ме боли доста, особено като го сгъвам. Доста ми е болезнено когато нося нещо по-тежко. Мажа с разни помади, но не помага. Вече е така около няколко седмици...не ми се ходи по доктори, защото не е счупено (предполагам щеше да боли много повече) но не ще и да минава...
последните 2 пъти като ходих (за други контузии) постоянният отговор бе - търпи, ще мине...ами този път съм решил да търпя на моя глава, само дето не минава.
|
|
|
|
|
|
|
|