Кайт, уиндсърф, ски, екстремни спортове

Sunny eXtreme => За магазина => Темата е започната от: Юли в 12.03.2016 15:57Титла: Sunny eXtreme представя Hannah :)
Автор: Юли в 12.03.2016 15:57
Вече сме представители и на високотехнологичната марка Hannah.
Продуктите и са познати най-вече на клиентите на "Стената", вече и на вас :). В производствената им линия се използват, както съвсем нови материали и мембрани, така и вече утвърдени и доказали се във времето.
Традиционно, първият ни внос е с доста атрактивни цени. Наличните продукти може да видите тук: http://sunnyx3m.com/bg/36_hannah

Duratherm представлява полиестерни фибри, предназначени за термоизолация на спортни дрехи. Има отлична мемори форма и висока способност за изпълване и гъстота. Осигурява надеждна защита в студена и мокра среда. Осигурява оптимална термо защита и комфорт при зимни спортове и всекидневна употреба.

Drypeak е микропореста полиуретанова перманентна импрегнация с добре балансирано съотношение водоустойвост и дишаемост. Материалите които осигуряват тази импрегнация са подходящи за спортове на открито, където защитата от сняг и дъжд са от първостепенно значение.

Softshellе високотехнологична материя, която е високо износоустойчива. Oтличава се с лекота и еластичност и е изключително удобна и комфортна за носене. Продуктите от Softshell материя са обикновено изградени от ламинацията на 3 пласта в един с външен пласт от високо износоустойчива с DWR обработка, мембрана в средния пласт и към него е ламиниран вътрешния пласт. Материята е лека, дишаща, водоустойчива, топла и еластична.

Restex 8000 е полиуретанова мембрана с добре балансирано съотношение водоустойчовост и дишаемост. Продуктите с такава мембрана ви защитават надеждно срещу дъжд и мокър сняг и в същия момент поддържат отлични параметри на дишаемост на материята, което се оценява високо при всички видове спорт на открито, както и в ежедневната употреба.

Climatic 15000 обикновенно комбиниран със софтшел за допълнителна защита.


Кайт, уиндсърф, ски, екстремни спортове | Powered by SMF 1.1.21.
© 2017, Simple Machines. All Rights Reserved.