Кайт, уиндсърф, ски, екстремни спортове

Екстремни спортове => Кайтсърф и уейкборд => Темата е започната от: advanced в 17.07.2009 20:27Титла: Искам да се се науча - кайтсърф
Автор: advanced в 17.07.2009 20:27
Здравейте,

От много отдавна търся някой в региона около София който преподава кайтсърф.
Аз съм парапланерист, но имам изключително желание да се науча и на кайт. До колкото знам нещата са сходни, но това ще науча на курса.

Дайте съвети, кой може да ме научи на основите и да ми даде съвети за подходящо оборудване.

Благодаря


Титла: Отговор: Искам да се се науча - кайтсърф
Автор: Windflow в 17.07.2009 23:36
Здравей advanced hi и добре дошъл в форума на Сънни .Ако не се лъжа в ето тази тема ще намериш това което търсиш  http://www.windsurf.bg/forum/index.php/topic,2303.msg28577.html#msg28577 и също така добре е да знаеш ,че училище за кайт няма в София (ако паметта не ме лъже де xD) и най-добре е да се научиш да караш някъде по морето .Има училища в Приморско ,Градина ,Бургас и други .Поздрави и дано съм помогнал ;)


Титла: Отговор: Искам да се се науча - кайтсърф
Автор: SHMIT в 18.07.2009 00:05
Да знаеш, че парапланера и кайта нямат нищо общо. И Аз си мислех че като летя с парапланер имам някакво предмство в кайта ама не. Не си Адвансед а си Аджеми :D да знаеш
P.S. Най вероятно още не знаеш какво е Аджеми, но като отидеш където тябва, ще разбереш какво е ;)


Титла: Отговор: Искам да се се науча - кайтсърф
Автор: Mitko в 18.07.2009 00:14
Здрасти и от мен, като най-пресен може би, който мина съвсем скоро по твоя път, мога да ти кажа следното: Наистина няма нишо общо почти. Бих ти препоръчал на морето да изцкараш курса, защото на Искър-а нищо няма да направиш. Там е поривисто в редките случаи когато има вятър. Аз бях в Бургас при Къри и съм много доволен, ако искаш там , ако не по морето наистина има много места където можеш да се научиш. Другия вариант е на острова където доста бързо заради подходящите условия ще се научиш :) Това е , ако има нещо с което да ти помогна съм на линия ;) Поздрави :)


Кайт, уиндсърф, ски, екстремни спортове | Powered by SMF 1.1.21.
© 2017, Simple Machines. All Rights Reserved.